zondag 7 november 2010

Symposium over dementie

Bakens in de Mist - Symposium over dementie

02-11 Met als titel "Bakens in de mist" organiseert de KBO regio Westelijke Mijnstreek op 16 november a.s. in samenwerking met partners in Ketenzorg Dementie Westelijke Mijnstreek in het Fortunato te Sittard een symposium over dementie.
Het symposium is bedoeld voor iedereen die belangstelling heeft of op de een of andere manier betrokken is bij dementie (persoonlijk of professioneel). In het symposium komen de diverse dimensies van het leven met dementie aan bod.

Wanneer: 16 november 2010
Waar: Locatie Fortunato te Sittard
Tijdstip: 9.30-16.00 uur
De dagvoorzitter voor deze gevarieerde dag is Karin Hillebrand, bekend als presentator en documentairemaker bij L1.

ProgrammaNaast een inleiding over dementie door geriater Walther Sipers, wordt de indrukwekkende documentaire "mist" vertoond; een verhaal over een echtpaar uit Limburg, waarvan de man aan Alzheimer leidt en waarin u kennis maakt met de vele facetten van dementie.
In een aantal parallelsessies komen daarna onderwerpen aan bod als de rol van de mantelzorger, de rol van de huisarts, bewindvoering en mentorschap, voorzieningen en Alzheimercafé's.
In het programma vindt u meer informatie over aanmelding, kosten en de inhoud van deze dag.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Leuk, een reactie! Anoniem reageren (d.w.z. zonder account) kan, maar ik vind het wel zo netjes als je toch een naam vermeldt. Groetjes, Inge