zondag 14 november 2010

telefoon is kapot

Vanmiddag komen een tante en oom hier koffiedrinken en omdat dat ook gezellig is voor pap is afgesproken dat hij ook komt.  Mijn jongste zoon gaat hem ophalen maar ondanks 't feit dat dit opgeschreven staat in de agenda is hij 't natuurlijk weer helemaal vergeten.  In z'n oude kloffie en met ongekamde haren komt hij binnen, steunend op 2 wandelstokken:  't is dus nog helemaal niet goed met de knie... Morgen bel ik voor een afspraak bij de huisarts, of hij dit nu goed vindt of niet. Omdat paps telefoon kapot is gaat mijn middelste zoon op pad om een nieuwe te kopen: een seniorentelefoon met grote knoppen. Als we pap 's avonds naar huis brengen installeren we 'm direct, zodat hij weer bereikbaar is en ook zelf kan bellen. Maar eerst moeten we wéér  aan de slag met de verwarming:  de bovenverdieping lijkt wel een sauna, 't is er hartstikke warm, daarentegen is 't beneden steenkoud..... Pap moet toch echt leren om van de radiatorknoppen af te blijven: de thermostaat regelt de temperatuur in huis, daar hoeft hij niets meer aan te doen.  't Is om wanhopig van te worden....hoe lang kan dit nog zo doorgaan?

2 opmerkingen:

  1. Is het niet een idee om een kast of een deur of iets dergelijks te bouwen, met slot natuurlijk zodat je vader daar niet meer bij kan?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Je hebt tegenwoordig ook dat je het kan afsluiten zodat er niemand aan de radiator kan komen. Alleen jij kan dan met je telefoon toegang krijgen. Toch een stuk fijner dat je vader weer te bereiken is met de telefoon!

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk, een reactie! Anoniem reageren (d.w.z. zonder account) kan, maar ik vind het wel zo netjes als je toch een naam vermeldt. Groetjes, Inge