zaterdag 12 februari 2011

oudste kleinzoon op bezoek

Paps oudste kleinzoon, mijn oudste,  gaat gezellig op bezoek bij opa ... Hij wil "gedag" zeggen voordat hij voor 10 weken naar de VS vertrekt. Pap vindt 't altijd leuk om bezoek te krijgen, en hij herkent mijn zoon direct! Ze praten over vroeger en over wat zoonlief in Amerika gaat doen. Pap vraagt of hij koffie wil, en zoonlief zegt "ja", maar als opa blijft klungelen in de keuken wordt 't toch maar een kop thee.

Tijdje geleden kreeg ik deze reactie van een oom van me, een zwager van pap:

Wij waren op 11 januari bij je vader. Natuurlijk hadden we even geinformeerd of hij thuis was. Hij was bijzonder in zijn nopjes en.......heel helder. Koffie en cake heeft ie goedlachs met ons genoten. Hij vertelde voluit. Wel bleek,dat hij niet verdwaald was (?), maar gewoon zijn wandeling misschien wat laat begonnen was.Hij was toch aan zijn rondje bezig.De route konden wij niet volgen, maar was hem volledig bekend.In de buurt van het spoor. Blij met jullie zoektocht was hij niet! Niet teveel woorden aan besteden, was onze conclusie.We vonden het bijzonder gezellig, nadat hij wat verlichting wist te ontsteken!

Tja, dat spoor ...... daar heeft hij 't met ons ook over gehad, maar er is geen spoor in de buurt van zijn huis. En ook niet op de plek waar hij is gevonden door de buurman.... zie dit bericht


1 opmerking:

 1. Lieve Inge,

  Dank je voor het commentaar op mijn moeder's verjaardag! Dus kom ik op jouw blog van die dag ook even buurten. Ja, ja al die kleine dingetjes die je zo waarneemt; de ene keer méér en de andere keer minder. Ook wij hadden bij het laatste gesprek met Pieter's oudste broer onze bedenkingen. Hij meldde dat hij Pieter niet goed kon verstaan (notabene zou hij onlangs een nieuw hooraparaat hebben) en hij zei dat het wel Pieter's amerikaanse accent zou zijn... Je kijkt elkaar maar aan en denkt het zal toch níet. Maar ja hoor zo gaat het de toekomst in, een ongewisse toekomst met duistere paadjes.
  Maar je zet het hier mooi neer, ook voor anderen om te zien dat ze niet àlleen staan met zoiets.
  Zeg, wáár in de US gaat je zoon voor 10 weken naar toe? Is het studie of stage of een of andere uitwisseling?

  Liefs,

  Mariette

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk, een reactie! Anoniem reageren (d.w.z. zonder account) kan, maar ik vind het wel zo netjes als je toch een naam vermeldt. Groetjes, Inge