maandag 28 maart 2011

de gekste dag (2)Allemaal kijken vanavond naar de VARA op Nederland 3, "de gekste dag" (zie ook In ons land staan te veel mensen buiten de maatschappij.

311 000 kinderen leven in armoede, 200 000 ouderen in eenzaamheid. Wij willen dat ze weer meedoen. Daarvoor trekken we geen sippe gezichten, wel onze gekste.

4 opmerkingen:

 1. Tjonge Inge ik heb bewondering voor je, dat je schrijft:ik heb gelukkig ook nog een eigen leven.Hoe doe je dat?Ik heb vaak het gevoel dat mijn leven in hoofdzaak om mijn moeder draait( dementerend en bij ons in huis wonend)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik neem ook bewust afstand, moet ook wel, anders hou ik 't niet vol ... Ik ga (bijna) iedere dag 1 of 2 keer bij hem langs, er komt 4x per dag iemand (thuiszorg/huishoudelijke zorg) bij hem, mijn broers lopen ook bij hem binnen ... en 't gaat nog altijd ... en zolang 't gaat, heb ik ook nog een eigen leven ;-) Maar met een inwonende dementerende is 't een heel ander verhaal: ik bewonder jou!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Vandaag stond er in de Gazet van Antwerpen een artikel over toenemend geweld op thuiswonende ouders. Heel triest, maar (helaas) ook te begrijpen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk, een reactie! Anoniem reageren (d.w.z. zonder account) kan, maar ik vind het wel zo netjes als je toch een naam vermeldt. Groetjes, Inge