vrijdag 13 mei 2011

familiebericht

Hè, hè, blogger is weer in de lucht .... Helaas zijn de reacties 'weg' .... Dit bericht was ook even 'zoek', maar gelukkig had ik 't nog opgeslagen. Ik schreef gisteren dat ik de hele dag op stap was geweest. Omdat 't een vermoeiende dag was plaatste ik een oudere reactie ipv een nieuw bericht. 

Berichtje van schoonzus en zwager van pap:

We zijn gistermiddag met de fiets naar papa geweest. We waren er rond 2 uur. Helaas was hij er toen niet. We hebben nog 2 uurtjes gefietst en het nog eens geprobeerd rond 4 uur. Hij was net thuis. Hij was naar E. geweest vertelde hij. E. was ziek ('been' volgens jouw blog, volgens hem een griepje). Hij had een uitstekend humeur. We hebben echt gelachen met zijn humor. Hij was ook redelijk helder. We hebben met hem door de tuin gelopen. Hij vertelde: 
 dat hij het tuinhuisje deze week zelf heeft gebouwd!! Was wel veel werk!! 
- Trouwens het huis was ook pas 1 jaar oud!! 
- De tuinman laat me in de steek!! Hij moet het onkruid op het terras weghalen en de hele zijkant omspitten!! Ik denk dat ik het zelf ga doen. De tuinman woont in H. of omstreken!! 
- Hij zei wel dat hij altijd het tuinhek goed op slot deed i.v.m. die jongens die hier altijd de tuin in wilden.
We hebben hem nog eens eraan herinnerd dat hij bij P. moest gaan eten met Pasen. "O ja, dat was ik weer vergeten!!" We hebben gezegd dat E. dat ook wel zal weten en hem er nog eens aan zal herinneren. In het logboek (of agenda) heb ik geschreven dat wij er waren geweest. Dat zal hij vandaag waarschijnlijk vergeten zijn. Toen we naar huis reden met de fiets zei hij tegen J.: "Heb jij ook een "omgebouwde damespeen".  (J. heeft ook een electrische fiets!).  Het was echt gezellig!

1 opmerking:

Leuk, een reactie! Anoniem reageren (d.w.z. zonder account) kan, maar ik vind het wel zo netjes als je toch een naam vermeldt. Groetjes, Inge