donderdag 2 juni 2011

de Alzheimer experience (2)

Gisteren begonnen met kijken, en nu heb ik ieder filmpje gezien: vanuit 't oogpunt van beide patiënten, vanuit hun omgeving en 't bijbehorende commentaar van de arts. Ik kan iedereen aanraden om te kijken, 't is echt de moeite waard! Je leert een beetje begrijpen wat omgaat in 't hoofd van iemand met Alzheimer of dementie. Ik hoop alleen dat iedereen die gaat kijken iets sneller internet heeft dan wat ik hier heb. Ons internet is namelijk zo snel als een achteruitglijdende slak ...... héél langzaam dus, maar dit zal op andere plekken in Nederland en België vast stukken beter zijn ;-)

3 opmerkingen:

  1. Ik heb al even gekeken en vind het erg benauwend. Morgen weer een stukje.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Geweldige film, af en toe tranen met tuiten

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik vond de filmpjes zeker niet benauwend, maar verhelderend en ook geweldig, net wat Berend zegt. En ook die lach en die traan! Misschien omdat ik zo kort bij iemand met Alzheimer sta? Misschien ook omdat puzzelstukjes op de plek vallen vwb paps gedrag in de diverse situaties.

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk, een reactie! Anoniem reageren (d.w.z. zonder account) kan, maar ik vind het wel zo netjes als je toch een naam vermeldt. Groetjes, Inge