maandag 31 oktober 2011

nog een triest bericht


Las vandaag een triest bericht op de blog van Ellen. Bij haar man Arsène is longkanker geconstateerd. Ik wil hun vanaf mijn blog héél veel sterkte en zoveel mogelijk beterschap toewensen. En een klein kaarsje aansteken als troost, om hen te laten weten dat ik aan hun denk!

9 opmerkingen:

 1. Heb even gelezen op haar blog, maar vind het niet zo gemakkelijk om te reageren bij iemand waarbij je nog nooit gelezen hebt.

  Triest is het wel, hoeveel zorgen kan een mens hebben?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik kan me zo goed voorstellen dat ze nu de energie niet kan opbrengen om verder te bloggen over haar moeder. Jemig, wat een ellende.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ook ik vind het heel moeilijk als niet meelezer te reageren. Mooi van je Inge om even aandacht te besteden aan iemand anders, ondanks je eigen zorgen even een lichtje voor iemand aan te steken die het zo nodig heeft. Dit soort dingen maken je eigen zorgen dan weer dragelijker.

  Liefs
  Tanja

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. (sorry in vorig bericht stonden wat foutjes, heb het daarom verwijderd en ben opnieuw begonnen) Wat een vreselijk nieuws! ik begrijp dat Ellen even -of misschien wat langer- niet zal bloggen. Zij en haar man hebben tijd nodig om dit vreselijk nieuws te verwerken. Ze gaan nog moeilijke, zware tijden tegemoet. Ik wens hen veel sterkte!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat vreselijk zeg, veel sterkte en lief dat je een kaarsje voor ze aansteekt!

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk, een reactie! Anoniem reageren (d.w.z. zonder account) kan, maar ik vind het wel zo netjes als je toch een naam vermeldt. Groetjes, Inge