woensdag 27 juni 2012

de vlag hangt uit en een nieuwe blog

De vlag hangt uit!

Na een schoolcarrière van eerst VMBO en daarna HAVO heeft mijn jongste nu ook het diploma VWO! Wat zijn we trots op deze knul die al vanaf de basisschool weet wat hij wil:  tandarts worden. De weg was niet makkelijk, zeker niet als je ook nog dyslexie hebt. Genoeg hindernissen op zijn pad dus. Nu nog één spannende hindernis te gaan: de loting .....

Ik kreeg een reactie op mijn vorige bericht van Carin. Ook zij schrijft over haar vader met Alzheimer. Beslist de moeite waard om haar berichten te lezen! 

19 opmerkingen:

 1. Hieperdepiep hoera!!! van harte gefeliciteerd!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gefeliciteerd! Ook bij ons hangt de vlag uit. Wat goed van hem: zo opklimmen en helemaal gaan voor zijn droom! Echt knap. Die motivatie was er bij die van ons niet zo....

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wow, wat een mooie ladder heeft hij beklommen. Kan me voorstellen dat jullie vreselijk trots zijn. Ook prachtig dat hij weet wat hij wil. En, ook handig, een tandarts in de familie:).

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gefeliciteerd en wat leuk dat hij tandarts wilt worden.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wow, van harte gefeliciteerd!! Eigenlijk zouden zulke volhouders helemaal niet hoeven moeten meedoen met een loting; hij heeft een toelating al ruimschoots verdiend....

  BeantwoordenVerwijderen
 6. gefeliciteerd! zeg! Wat goed, dapper hoor om zo door te zetten! Daar kunnen veel mensen een voorbeeld aan nemen. Succes met de loting ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wow, wat onwijs knap zeg! Gefeliciteerd :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Een dikke proficiat voor jullie doorzetter.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Gefeliciteerd! Juist als ze het niet komt aanwaaien ben je nog dubbel trots!
  Hopen maar dat hij ingeloot wordt!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Van harte gefeliciteerd. En als ze het in hun hoofd hebben en graag willen, geef ze de kans. Hoop dat hij de opleiding mag volgen.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Gefeliciteerd hoor! Knap hoe hij zich door de opleidingen heen heeft gewerkt. Petje af!! en heel veel Succes voor je zoon met de loting!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Natuurlijk wil ik niet achterblijven met felicitaties. Hoera voor jullie jongste! Geweldig dat er nog steeds "kinderen" zijn die bij tegenslag het bijltje er niet direct bij neergooien.

  Ga er nu voor duimen dat hij ingeloot wordt.

  Liefs uit Vlaanderen.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat ontzettend knap en wat een dosis doorzettingsvermogen! Gefeliciteerd!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wow, wat een geweldige prestatie. Wat een doorzettingsvermogen. Geen wonder dat jullie trots zijn! Ik hoop op een goede loting. Wanneer horen jullie daar iets van?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. omstreeks 17 juli, nog eventjes in spanning zitten dus ...

   Verwijderen
 15. Van harte gefeliciteerd !!! Wat een top prestatie van je zoon.
  Daar mogen jullie inderdaad ontzettend TROTS op zijn.
  En nu maar hopen dat hij door de loting komt :-) Succes
  Groetjezz lfs mij

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Wat ontzettend mooi zeg! wat heeft hij hard moeten werken voor zijn papieren! Het is een volhouder! ondanks de vervelende beperking (mag ik dat zeggen?) van dyslexie. Ik heb dat in de krant meegekregen van dat zinloos geweld. Wat een rare wereld leven we toch. Het laat mensen niet onberoerd, anders werden er geen stille tochten meer gelopen. Indrukwekkend, en hopelijk iets van troost voor de familie.

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk, een reactie! Anoniem reageren (d.w.z. zonder account) kan, maar ik vind het wel zo netjes als je toch een naam vermeldt. Groetjes, Inge