maandag 13 augustus 2012

van alles kwijt

Diverse keren telefoontjes gehad omdat pap weer van alles kwijt is en niet meer kan vinden. Echt niet, ik heb 't niet weggelegd, 't is gewoon verdwenen of iemand anders .... Tuurlijk pap, niet jij maar de buitenwereld ;-) Zo waren achtereenvolgens de portemonnee met sleutelbos (verbonden door een ketting, dus altijd samen kwijt), sleuteltje van het extra slot op de keukendeur en de herinneringen aan fijne dingen die hij de laatste dagen en weken heeft meegemaakt, kwijt. Vanmorgen dus sleutelbos en portemonnee, maar toen ik bij hem kwam had hij ze weer in z'n broekzak. Wie ze waar heeft gevonden is niet duidelijk. Is ook niet erg, ben blij dat alles weer terecht is! Kleine sleuteltje van het extra slot lag in een keukenlade. Ik heb 't nu ook maar aan zijn sleutelbos gehangen. Als hij me belt dat het kwijt is kan ik tenminste vertellen waar het zou moeten zijn. En die herinneringen, ach, da's triest .... Maar het is op het moment dat hij iets beleeft wel leuk en gezellig! Zo is hij vrijdag met zijn vriendin op stap geweest, het Zuid-Limburgse landschap in, langs plekken waar hij vroeger heeft gewoond en waar hij veel is geweest. Leuk en knap van haar dat ze hem de hele middag mee op sleeptouw heeft genomen! Maar jammer dat hij het niet meer à la minuut weet als je hem er naar vraagt. Wel weet hij het weer als hij een foto van vroeger ziet, en daarover gaat vertellen. Dan weet hij ook weer dat hij daar pas nog is geweest, met vriendin E. 

7 opmerkingen:

 1. Wat huis verliest, vindt huis.
  Ik vind dat toch best bijzonder, zo'n vriendin, die hem dan een middag meeneemt. Leuk voor hem.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een lieve vriendin die hem zo een middag meeneemt zeg!Moeilijk hoor al dat kwijt raken en niet alleen van materiële dingen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het is ook heel fijn om zo'n vriendin te hebben om oude herinneringen weer even op te halen, want dat weten ze vaak wel te vertellen. Dat is voor jou ook even een rustig middagje. Vervelend dat alles steeds zoek is.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zijn leven lijkt uit momentopnames te bestaan.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ja, wat Marja zegt... momentopnames.
  En wat fijn dat zijn vriendin zich ook om hem bekommert en hem meeneemt op een trip door Memory Lane.
  Janny

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat ontzettend fijn dat zijn vriendin hem mee op pad neemt!
  En al weet hij er later misschien niets of weinig meer van zegt dat gelukkig niets over zijn beleving op dat moment.
  Groetjes, Kris

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat ontzettend fijn dat zijn vriendin hem mee op pad neemt.
  En gelukkig zegt het niet meer weten achteraf niets over het genieten op het moment dat hij weg was.

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk, een reactie! Anoniem reageren (d.w.z. zonder account) kan, maar ik vind het wel zo netjes als je toch een naam vermeldt. Groetjes, Inge