dinsdag 14 oktober 2014

netjes

Pap hield van klassieke muziek. Pap houdt nog steeds van klassieke muziek. Pap at altijd netjes en beschaafd met mes en vork. Pap eet nog altijd met mes en vork, niet altijd even netjes, maar toch. Tenminste, als hij mes en vork en niet alleen een vork krijgt. Opmerkelijk toch, hij knoeit de hele tafel vol, zijn kleding zit vol met vlekken, maar met mes en vork eten zit nog altijd in het systeem.


Gisteren hoorde ik dat weer een medebewoner is gestorven, de laatste tijd gaat het erg rap. Helaas of gelukkig maar? Verschillende mensen zijn ook weer ziek, zwak of misselijk. Er waart iets van een virusje rond. Niks leuk, voor niemand.

5 opmerkingen:

 1. Heel apart. Oppassen dus met het virusje. Wel vervelend voor de hulpen en bewoners. hoop dat je vader gevrijwaard blijft.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Al die linke virussen nu, bah! Veel extra werk voor de verpleging en veel ongemak voor de mensen. Sneu. Hopen dat ze snel weer van de afdeling verdwenen zijn...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Toch mooi om te zien dat bepaalde dingen gewoon 'in je systeem' blijven zitten. Hopelijk is het virusje gauw van de afdeling verdwenen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Herken ik van mijn schoonmoeder. Sommige dingen blijven lang in het systeem zitten.

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk, een reactie! Anoniem reageren (d.w.z. zonder account) kan, maar ik vind het wel zo netjes als je toch een naam vermeldt. Groetjes, Inge